четвер, 20 червня 2019 р.

Екологічні закони і Україна

Існують такі два екологічні закони (спеціалісти можуть мене поправити):
1. Коли особини одного виду переселяються поза межі ареалу і якщо вони там виживають, то набувають багатьох додаткових пристосувань.
2. Якщо їх нащадки потім повертаються на свій старий первісний ареал, то вони маючи набуті додаткові пристосування витісняють своїх родичів, заміщаючи їх...

Згідно першого закону:
Колись наші предки робили походи в Залісся, де навіть заснували ряд міст Ярослав (Ярославль), Володимир (Владімір), Переяслав (Пєрєяславль-Залєсскій). Наші предки фактично надоумили Петра І на перетворення Московії на Російську Імперію і допомагали її розбудовувати.

Згідно другого закону:
Нащадки будівників імперії теперішні московити-росіяни, набувши додаткових рис, вже понад 400 років поступово витісняють колишніх своїх родичів в Україні. Тепер до справи приступили малороси, які фактично є новітнім продовженням тих колишніх будівників імперії.

Наслідки:
При стабільній ситуації, якщо не втрутяться додаткові фактори, росіяни-малороси поступово витіснять корінний етнос українців.

Який фактор може змінити ситуацію:
Повернення української західної діаспори, які також мають корисні додаткові риси, набуті на заході.
Підтвердження цієї тези – велика кількість західних емігрантів повернулися в країни Прибалтики і країни соціалістичного табору і радикально розвернули вектор розвитку їх країн.

Чому малий шанс на таке в Україні:
Російська імперія, як і більшовицька СРСР постійно ярликувала емігрантів (так як і західних українців) обзиваючи їх бендерівцями, ворогами. Результати цієї пропаганди ще і досі міцно кореняться у свідомості мешканців України і вони мінімум емігрантів зневажають, а максимум продовжують ненавидіти. В той час коли прихильність до агресора і росіян росте з року в рік, незважаючи на війну.

Немає коментарів:

Дописати коментар