середа, 21 червня 2017 р.

Чи існує білий расизм щодо таких же білих?

В сучасному світі під поняттям расизм найчастіше підрозумівається «білий расизм» — брехлива і злочинна концепція про перевагу білої раси над чорними та кольоровими.

Але чи буває інший расизм?
Ще й як! Існує навіть зараз.

Давайте глянемо на етнографічну карту Євразії.




1. Північно-Східні території Русі були під монголо-татарським ігом, де згодом був створений Московський улус монголо-татарської держави — Золотої Орди, який пізніше трансформувався в Московське царство.
2. Жителі Московії є нащадки тих ординців монголів, татар і угрофінів (корінних жителів тієї території). Монголи, татари і угрофіни належали до монголоїдної раси, а значить і їх нащадки — московити (росіяни) також належать до тієї ж раси.
3. Європейці, і в т.ч. українці, належать до європеоїдної раси.

Расизм світлошкірої європеоїдної раси стосовно темношкірої негроїдної раси — видима річ, в той час як расизм світлошкірої моголоїдної раси, щодо такої ж світлошкірої европеоїдної раси чомусь залишається невидимим для всіх і чомусь не отримує заслуженого діагнозу.

Існує багато випадків зневажливої риторики росіян (навіть тих, які проживають закордоном) щодо США, Канади, Європейських країн, зверхня поведінка їх при виїзді за кордон, на курорти. У самій же Росії (а втім, як і всюди, де живуть росіяни) проявом расизму (зверхності) є святкування дня Перемоги, їхній “Бессмєртний полк” (що набуває все більшого поширення в тому числі за кордоном у всіх розвинутих країнах світу), лозунги — “єслі нада пафтарім”, “на Бєрлін” і остання новація захоплення дерев’яного Рейхстагу...

Расизм московитів (росіян) щодо українців триває вже понад 400 років. В тому числі і цим можна пояснити таке хворобливе бажання нашого північного сусіда знищити все українське. Росіяни здійснювали геноцид щодо українців, який включав: винищення духовенства, інтелігенції, селян (голодомор), а також понад чотири сотні різних законів і указів, призначених знищити українську мову.

У даний час відмова обслуговувати европеоїдів-українців українською мовою в Україні і за кордоном є яскравим проявом щоденного побутового расизму зі сторони монголоїдів окупантів і їх колаборантів.

Мені можуть закинути, але це ж здійснюють часто вже свої обрусілі українці! На що я можу відповісти: а коли канчуком чорношкірий наглядач, який став колаборантом білих плантаторів, лупцював чорношкірих рабів, хіба на цьому расизм закінчувався?


Так ось у мене запитання: Чому ніхто не розглядає ці конкретні випадки расизму?

Немає коментарів:

Дописати коментар